secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 02-10-2021 om 10:30. De trainingen duren 2 uur dus om 12:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

Bekijk de challenges van sessie 3 op onderstaande link

Tue, 02 March Lees meer ....

Bekijk de challenges van sessie 2 op onderstaande link.

Mon, 22 February Lees meer ....

Bekijk de challenges van sessie 1 op onderstaande link


Sat, 13 February Lees meer ....

Beste ouders/verzorger en handballers,

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen die vanavond 14 december zijn afgekondigd, en vannacht om 00.00 uur ingaan, kunnen de trainingen ten minste tot en met 19 januari 2021 niet doorgaan.

Uiteraard hopen we met zijn allen dat de trainingen snel weer opgepakt kunnen worden, maar voor nu: blijf gezond!


Met vriendelijke groet,

Bestuur HS-Utrecht

Tue, 15 December Lees meer ....

Beste ouders/verzorger en handballers,

De inlooptrainingen zijn achter de rug en alle kinderen hebben een goed beeld kunnen krijgen van de handbalschool Utrecht. Sowieso zijn we dit jaar heel blij met alle leden van verenigingen die ons voor het eerst of opnieuw gevonden hebben, dank voor uw vertrouwen.

Wegens corona is het een bijzonder jaar, zowel binnen als buiten de lijnen. Waar eerst alles toegankelijk was voor iedereen zijn we nu gebonden aan restricties en richtlijnen. Wij zijn bezig om te kijken of en hoe we via een livestream de trainingen aan de ouders kunnen aanbieden, dit vanwege het verbod op toegang tot The Dome. Daarnaast, wij als trainers hebben gezien dat het voor zowel de kinderen maar ook voor ons een zeer prettige werkomgeving is zonder publiek. Wij zijn dan ook aan het onderzoeken welke opties we hierin hebben om zolang de RIVM/Covid richtlijnen gelden. Het streamen van de beelden via social media of aanverwante diensten wordt geregeld via de aanmelding.

U kunt uw kind enkel aanmelden via de website, hiervoor gaat u naar www.hs-utrecht.nl en kijkt bij aanmelding. Na aanmelding krijgt u van onze penningmeester een mail met de betalingsgegevens.

Dit jaar krijgt u wederom 30 trainingen aangeboden door onze gediplomeerde trainers, daarnaast zal er in januari een clinic gegeven worden door een top handbalster en faciliteren wij daarnaast de HT2 opleiding van het NHV. Voor de ouders zijn wij ook bezig met een 2-tal workshops waaronder een workshop talentmanagement/verwachtingsmanagement. We zetten als handbalschool serieuze stappen en hopen dat u deze met ons mee zet. Daarop inhakend, wij hebben in eerdere communicatie reeds aangegeven dat wij dringend op zoek zijn naar een communicatie vrijwilliger, iemand die actief onze socials wilt beheren om onze vindbaarheid te vergroten, er op uit om “verslag” te doen van de trainingen en clinics. Daarnaast zorg draagt dat activiteiten, nieuwsberichten en belangrijke mededelingen tijdig en juiste bij de leden terecht komen. Ziet u hierin een kans? Meld u dan aan via voorzitter@hs-utrecht.nl.

A.s. Zaterdag 24 oktober zal in het teken staan van diverse testen, wij hebben dit jaar naast een technisch jaarplan ook een fysiek jaarplan. Dit is mede tot stand gekomen dankzij de expertise van onze trainers (fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers). De test resultaten gaan we gebruiken om de voortgang te monitoren gedurende het jaar. Meer vragen hierover kunt u stellen via trainers@hs-utrecht.nl.

Voor nu dank ik u voor de aanmelding en het vertrouwen,

Namens de HS-Utrecht,

Remco Jacobs

Voorzitter

Thu, 22 October Lees meer ....