secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 02-10-2021 om 10:30. De trainingen duren 2 uur dus om 12:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

Beste ouders/verzorgers,

Dinsdag jl. hebben we een dringende oproep gekregen en zijn er verstrekkende maatregelen afgekondigd door de politiek.

Als Handbalschool Utrecht hebben wij vandaag richtlijnen gekregen vanuit het NHV.

Voor alle RTC's en Handbalscholen geldt: Jeugd tot 18 jaar mag blijven sporten en onderling wedstrijden spelen, hierbij zijn wel een aantal zaken van belang:

 • Ouders/verzorgers zijn niet toegestaan in het complex, u brengt uw kind tot aan de ingang van The Dome.
 • Kinderen komen zoveel mogelijk omgekleed naar de training, de kleedkamers zijn gesloten,
  Kinderen desinfecteren hun handen bij binnenkomst,
 • Wij, als trainers, proberen zoveel mogelijk de juiste afstanden te bewaren,
 • Na afloop desinfecteren de kinderen de handen ook bij het verlaten van het pand,
 • U kunt uw kind weer bij de ingang ophalen.

De HS-Utrecht zorgt aanstaande zaterdag voor een corona verantwoordelijke welke zal toezien op bovenstaande.

Wel verzoeken wij u, MET KLEM, om met zoveel mogelijk kinderen in 1 auto te komen (veiligheid voorop) waarbij de kinderen vanaf 12 jaar en de bestuurder een mondkapje dragen.

Wij willen u meegeven dat het wel of niet komen volledig uw eigen keuze is, de HS-Utrecht steunt alle beslissingen die hierin door u genomen worden.

Berichtgeving vanuit het NHV op verzoek op te vragen,

#staysafe

Wed, 14 October Lees meer ....

 1. Beste handballers,

Naar aanleiding van de persconferentie vanuit de regering delen wij u het volgende mee:

Bij onze trainingslocatie The Dome in Houten zijn er aangepaste maatregelen genomen, hiervoor graag uw aandacht:

 • U maakt gebruik van de ingang waar “schoolingang” boven staat, u gaat dus niet door de schuifdeuren.
 • U brengt uw zoon/dochter tot aan de ingang (dus niet meelopen naar binnen) en na de training kunt u hen hier weer ophalen. Houdt hierbij uw eigen veiligheid en dat van uw medemens in de gaten! Denk aan de 1,5 meter!
 • Uw zoon/dochter kan geen gebruik maken van de douches.
 • De horeca van The Dome is gesloten, u kunt hier geen gebruik van maken en dient dus elders dan in The Dome op uw zoon/dochter te wachten.

Wanneer er verdere maatregelen bekend worden zullen wij deze direct met u communiceren via de socials.

Tue, 29 September Lees meer ....

De HS-Utrecht is een handbalschool in ontwikkeling, we zetten (kleine) stappen in de goede richting maar zijn er nog niet. Om de laatste stappen te zetten zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. We zoeken nog een vrijwilliger die onze socials wil beheren en die actief, als een echte influencer, hier gebruik van wil maken, foto’s, filmpjes van de trainingen en nieuwsberichten. We zijn er zeer naar op zoek!

Ook zoeken we een communicatie vrijwilliger, iemand die tijdig de juiste informatie deelt, die zorgt dat de mails/brieven de juiste inhoud en indeling hebben en goed kan samenwerken met onze penningmeester en aanstaande influencer. Dit om te zorgen dat onze leden de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ook hier ben je meer dan welkom!

Sat, 26 September Lees meer ....

HSU 2020-2021.pdf

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

Lees meer in deze bijlage

Fri, 25 September Lees meer ....

Goed nieuws!

Dit seizoen komt David den Hartog ons team versterken. David is voormalig handballer en momenteel actief als trainer bij de jeugd van Celeritas uit Bunnik.

Wij zijn zeer blij met zijn komst en wensen hem veel plezier bij HS-Utrecht.

Thu, 10 September Lees meer ....