secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

De handbal clinic gegeven op de Handbalschool Utrecht door Yvette Broch zaterdag 17 juli was ook dit jaar wederom een eneorm succes.

Foto's van de clinic kun je terugvinden op ondertsaande link.

Handbal clinic Yvette Broch 2021


Sun, 18 July Read more

Vanaf zaterdag 22 mei vinden de HS-Utrecht trainingen weer plaats in the Dome in Houten.

Sun, 23 May Read more

EINDELIJK! Zaterdag 17 april 2021 gaan we weer van start met de HSU!

De afgelopen tijden hebben we door middel van challanges en een workshop voor de

ouders/verzorgers getracht om in verbinding met elkaar te blijven, we merken allemaal hoe lastig dat

is in deze tijden.

Thu, 15 April Read more

Bekijk de challenges van sessie 3 op onderstaande link


Wed, 24 March Read more

Beste ouders/verzorgers en handballers,

Zaterdag 27 maart om 13:30 verzorgt de HS-Utrecht in samenwerking met FundaMental een online workshop getiteld:  

‘Topsportouder, een vak apart’

Fri, 19 March Read more

Bekijk de challenges van sessie 3 op onderstaande link

Tue, 02 March Read more

Bekijk de challenges van sessie 2 op onderstaande link.

Mon, 22 February Read more

Bekijk de challenges van sessie 1 op onderstaande link


Sat, 13 February Read more

Beste ouders/verzorger en handballers,

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen die vanavond 14 december zijn afgekondigd, en vannacht om 00.00 uur ingaan, kunnen de trainingen ten minste tot en met 19 januari 2021 niet doorgaan.

Uiteraard hopen we met zijn allen dat de trainingen snel weer opgepakt kunnen worden, maar voor nu: blijf gezond!


Met vriendelijke groet,

Bestuur HS-Utrecht

Tue, 15 December Read more

Beste ouders/verzorger en handballers,

De inlooptrainingen zijn achter de rug en alle kinderen hebben een goed beeld kunnen krijgen van de handbalschool Utrecht. Sowieso zijn we dit jaar heel blij met alle leden van verenigingen die ons voor het eerst of opnieuw gevonden hebben, dank voor uw vertrouwen.

Wegens corona is het een bijzonder jaar, zowel binnen als buiten de lijnen. Waar eerst alles toegankelijk was voor iedereen zijn we nu gebonden aan restricties en richtlijnen. Wij zijn bezig om te kijken of en hoe we via een livestream de trainingen aan de ouders kunnen aanbieden, dit vanwege het verbod op toegang tot The Dome. Daarnaast, wij als trainers hebben gezien dat het voor zowel de kinderen maar ook voor ons een zeer prettige werkomgeving is zonder publiek. Wij zijn dan ook aan het onderzoeken welke opties we hierin hebben om zolang de RIVM/Covid richtlijnen gelden. Het streamen van de beelden via social media of aanverwante diensten wordt geregeld via de aanmelding.

U kunt uw kind enkel aanmelden via de website, hiervoor gaat u naar www.hs-utrecht.nl en kijkt bij aanmelding. Na aanmelding krijgt u van onze penningmeester een mail met de betalingsgegevens.

Dit jaar krijgt u wederom 30 trainingen aangeboden door onze gediplomeerde trainers, daarnaast zal er in januari een clinic gegeven worden door een top handbalster en faciliteren wij daarnaast de HT2 opleiding van het NHV. Voor de ouders zijn wij ook bezig met een 2-tal workshops waaronder een workshop talentmanagement/verwachtingsmanagement. We zetten als handbalschool serieuze stappen en hopen dat u deze met ons mee zet. Daarop inhakend, wij hebben in eerdere communicatie reeds aangegeven dat wij dringend op zoek zijn naar een communicatie vrijwilliger, iemand die actief onze socials wilt beheren om onze vindbaarheid te vergroten, er op uit om “verslag” te doen van de trainingen en clinics. Daarnaast zorg draagt dat activiteiten, nieuwsberichten en belangrijke mededelingen tijdig en juiste bij de leden terecht komen. Ziet u hierin een kans? Meld u dan aan via voorzitter@hs-utrecht.nl.

A.s. Zaterdag 24 oktober zal in het teken staan van diverse testen, wij hebben dit jaar naast een technisch jaarplan ook een fysiek jaarplan. Dit is mede tot stand gekomen dankzij de expertise van onze trainers (fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers). De test resultaten gaan we gebruiken om de voortgang te monitoren gedurende het jaar. Meer vragen hierover kunt u stellen via trainers@hs-utrecht.nl.

Voor nu dank ik u voor de aanmelding en het vertrouwen,

Namens de HS-Utrecht,

Remco Jacobs

Voorzitter

Thu, 22 October Read more

Beste ouders/verzorgers,

Dinsdag jl. hebben we een dringende oproep gekregen en zijn er verstrekkende maatregelen afgekondigd door de politiek.

Als Handbalschool Utrecht hebben wij vandaag richtlijnen gekregen vanuit het NHV.

Voor alle RTC's en Handbalscholen geldt: Jeugd tot 18 jaar mag blijven sporten en onderling wedstrijden spelen, hierbij zijn wel een aantal zaken van belang:

 • Ouders/verzorgers zijn niet toegestaan in het complex, u brengt uw kind tot aan de ingang van The Dome.
 • Kinderen komen zoveel mogelijk omgekleed naar de training, de kleedkamers zijn gesloten,
  Kinderen desinfecteren hun handen bij binnenkomst,
 • Wij, als trainers, proberen zoveel mogelijk de juiste afstanden te bewaren,
 • Na afloop desinfecteren de kinderen de handen ook bij het verlaten van het pand,
 • U kunt uw kind weer bij de ingang ophalen.

De HS-Utrecht zorgt aanstaande zaterdag voor een corona verantwoordelijke welke zal toezien op bovenstaande.

Wel verzoeken wij u, MET KLEM, om met zoveel mogelijk kinderen in 1 auto te komen (veiligheid voorop) waarbij de kinderen vanaf 12 jaar en de bestuurder een mondkapje dragen.

Wij willen u meegeven dat het wel of niet komen volledig uw eigen keuze is, de HS-Utrecht steunt alle beslissingen die hierin door u genomen worden.

Berichtgeving vanuit het NHV op verzoek op te vragen,

#staysafe

Wed, 14 October Read more

 1. Beste handballers,

Naar aanleiding van de persconferentie vanuit de regering delen wij u het volgende mee:

Bij onze trainingslocatie The Dome in Houten zijn er aangepaste maatregelen genomen, hiervoor graag uw aandacht:

 • U maakt gebruik van de ingang waar “schoolingang” boven staat, u gaat dus niet door de schuifdeuren.
 • U brengt uw zoon/dochter tot aan de ingang (dus niet meelopen naar binnen) en na de training kunt u hen hier weer ophalen. Houdt hierbij uw eigen veiligheid en dat van uw medemens in de gaten! Denk aan de 1,5 meter!
 • Uw zoon/dochter kan geen gebruik maken van de douches.
 • De horeca van The Dome is gesloten, u kunt hier geen gebruik van maken en dient dus elders dan in The Dome op uw zoon/dochter te wachten.

Wanneer er verdere maatregelen bekend worden zullen wij deze direct met u communiceren via de socials.

Tue, 29 September Read more

De HS-Utrecht is een handbalschool in ontwikkeling, we zetten (kleine) stappen in de goede richting maar zijn er nog niet. Om de laatste stappen te zetten zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. We zoeken nog een vrijwilliger die onze socials wil beheren en die actief, als een echte influencer, hier gebruik van wil maken, foto’s, filmpjes van de trainingen en nieuwsberichten. We zijn er zeer naar op zoek!

Ook zoeken we een communicatie vrijwilliger, iemand die tijdig de juiste informatie deelt, die zorgt dat de mails/brieven de juiste inhoud en indeling hebben en goed kan samenwerken met onze penningmeester en aanstaande influencer. Dit om te zorgen dat onze leden de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ook hier ben je meer dan welkom!

Sat, 26 September Read more

HSU 2020-2021.pdf

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

Lees meer in deze bijlage

Fri, 25 September Read more

Goed nieuws!

Dit seizoen komt David den Hartog ons team versterken. David is voormalig handballer en momenteel actief als trainer bij de jeugd van Celeritas uit Bunnik.

Wij zijn zeer blij met zijn komst en wensen hem veel plezier bij HS-Utrecht.

Thu, 10 September Read more


Datum en tijd

Locatie

Vereniging

zat 18 juli 09:30-11:30

Tolhuislaan 3C, 3981 HP, Bunnik

aanmelden: via secretaris@hs-utrecht.nl

zat 25 juli 09:30-11:30

Tolhuislaan 3C, 3981 HP, Bunnik

aanmelden: via secretaris@hs-utrecht.nl


Mon, 29 June Read more

Hallo handballers en ouders van handballers,

Vanuit de overheid mogen we gelukkig weer gaan handballen! Hiervoor heeft het NHV het “Handbalspecifiek Protocol” opgesteld, dit kan je vinden onder deze link: https://www.handbal.nl/blog/2020/05/29/update-handbalspecifiek-protocol/

In deze corona tijd willen wij jullie laten weten dat wij begrijpen dat jullie het handballen erg missen, daarom zijn we voor jullie aan de slag gegaan:

Over 2 weken (zaterdag 4 juli) gaan wij namelijk op een buitenlocatie weer voor jullie trainingen verzorgen, dit zullen minimaal 4 trainingen zijn, mogelijk dat we dit uitbreiden naar 6 trainingen waarbij de laatste training op zaterdag 8 augustus is. Of we uitbreiden ligt eraan of we voldoende aanmeldingen hebben.

Tue, 23 June Read more

Hierbij een bericht n.a.v. het nieuwsbericht van 21-4-2020 over de maatregelen vanwege het coronavirus door onze minister Mark Rutte. Onderstaande bericht is opgesteld door het NHV welke de verschillende Talentontwikkelingsfaciliteiten kunnen delen met hun leden.

Brief Corona Maatregelen 21-04-2020.pdf

Thu, 30 April Read more

Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 (Corona) virus annuleren wij tot nader order alle trainingen. Wij volgen continue de ontwikkelingen en mededelingen van de overheid, GGD en RIVM. De maatregelen zijn vooral gericht op het beperken van mobiliteit en het verspreidingsrisico. Waar nodig passen wij de maatregelen aan. Het uitgangspunt hierbij is dat wij de adviezen en maatregelen van de overheid, GGD en RIVM volgen. Wij verwachten dat de maatregelen de komende tijden aangescherpt zullen worden door de overheid.

Wij zullen tijdig informeren wanneer de trainingen weer aan zullen vangen.

Thu, 12 March Read more

Beste leden en ouders/verzorgers,

In de onderstaand link treft u de trainingstijden voor december 2019 en januari 2020.

Tevens moeten wij helaas meedelen dat het toernooi 4 januari geen doorgang kan vinden, het is de HSU niet gelukt om in de juiste leeftijdscategorieën de juiste tegenstanders te vinden binnen de andere handbalscholen. 4 januari zal er dus een gewone training plaatsvinden zoals je van ons gewend bent.

Trainingstijden december 2019 en januari 2020

Wed, 18 December Read more

Beste talenten, na 3 uitstekende inloop trainingen gaan we zaterdag echt beginnen. We beginnen om 09:30 met alle kinderen, hierbij wordt de groep op leeftijd verdeeld over de twee helften. De training zal maximaal 2 uur duren dus rond 11:30 zijn jullie ongeveer klaar.

Zorg dat je een rood shirt aan hebt, je bal bij je hebt en een bidon of flesje drinken.

We zien jullie zaterdag!

Thu, 24 October Read more

A.s. zaterdag 05 oktober start de HS-Utrecht met de 1ste van 3 inlooptrainingen (5, 12 en 19 oktober). Tijdens deze inlooptrainingen kan je ervaren hoe er training gegeven wordt bij de HSU en wat je kan verwachten, de training is voor de D, C en B-jeugd.

Wanneer je na deze 3 trainingen besluit om lid te worden dan kan je jezelf aanmelden via de website (www.hs-utrecht.nl). Je ontvangt dan een bevestiging waarin alle informatie staat die je nodig hebt.

Komend seizoen communiceren wij via de website en de onderliggende socials zoals Facebook en Instagram, houd deze dus goed in de gaten.

Hierbij de gegevens voor de inlooptrainingen:

Aanvang 5 oktober: 09:30 omgekleed in de zaal (The Dome, Houten)

Zelf meenemen:

 • Bidon
 • Handbal
 • Rood shirt om in te trainen (deze zijn ook met HSU logo te koop, á €15,- per stuk)

Tot zaterdag!

Leeftijdscategorieën

LEEFTIJDSINDELING SEIZOEN 2019 – 2020

Geboortejaar: De Peildatum is 31 december van het lopende verbondsjaar.

2008-2007

11-12

D- jeugd

2006-2005

13-14

C- jeugd

2004-2003

15-16

B- jeugd


Mon, 30 September Read more

Zaterdag 21 september traden 45 enthousiaste C- en D-jeugd spelers aan in de The Dome in Houten voor een handbal clinic onder leiding van Yvette Broch.

Yvette Broch, een van de beste cirkelspelers van oranjeen onlangs nog te zien in Expeditie Robinson, gaf zaterdag een leuke en leerzame clinic. Zo'n 45 zeer fanatieke en enthousiaste deelnemers van de C- en D- jeugd van diverse verenigingen hadden zich voor deze clinic ingeschreven. Tijdens de clinic werden na een goede warming-up, enkele basis technieken getraind onder begeleiding van Yvette, Jeroen en Bradley.

Na de clinic was er nog ruimte voor vragen aan Yvette en werd clinic afgerond met een foto- en handtekeningssessie.

De foto's van de clinic en de fotosessie onder onderstaande link terug te vinden.

Foto Album Handbal Clinic Yvette Broch

Sat, 21 September Read more

De HS-Utrecht organiseert 21 september een clinic onder leiding van Yvette Broch voor C en D-jeugd.

Aanmelden kan via voorzitter@hs-Utrecht.nl. Betaling zal, na aanmelding en bevestiging, bij binnenkomst in sporthal The Dome plaatsvinden.Zonder aanmelding is deelname helaas uitgesloten.

Opgeven kan tot en met 17 september.

Mon, 09 September Read more