secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 02-10-2021 om 10:30. De trainingen duren 2 uur dus om 12:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

Topsportouder, een vak apart

In deze workshop, begeleid door sportpsycholoog Ivo Spanjersberg, staat de driehoek “trainer sporter-ouder” centraal. Met name de vraag hoe je als ouder kan bijdragen aan een optimaal prestatieklimaat en een evenwichtige ontwikkeling van het jonge talent.  

Jonge sporters in een talententprogramma maken een stormachtige ontwikkeling door. Enerzijds omdat hun sportieve ambities hen daartoe uitdagen; maar anderzijds ook omdat ze vaak midden in de puberleeftijd zitten. Veel sportouders voelen zich daarbij soms onmachtig aan de zijlijn staan. Ze hebben vaak onvoldoende zicht op de eisen en de werkwijze van de trainer. Hoe kun je als ouder toch bijdragen aan het zelfvertrouwen, de zelfstandigheid en een gezonde sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind?  

In een interactie bijeenkomst gaan we samen op zoek naar antwoorden op deze vragen. De workshop richt zicht voornamelijk op de ouders van sporters in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar.  

Ivo Spanjersberg is sportpsycholoog, communicatietrainer en coach. Hij werkt o.a. voor TeamNL, het CTO Papendal en topsport Gelderland en begeleidt al jaren coaches, topsporters, Olympiërs en Paralympiërs uit diverse disciplines. Hij schreef verscheidene artikelen over het mentale aspect van sport en boeken ‘Slagen, tips voor tennisouders’ en ‘Hoe je profvoetballer wordt’.

Opgeven:

U kunt zich enkel middels mail opgeven bij secretaris@hs-utrecht.nl , meld u aan met het mail adres waarop u ook de link voor de workshop wilt ontvangen. Aan de workshop zijn voor u geen kosten verbonden. De workshop duurt ongeveer een 1 tot 1,5 uur.

Fri, 19 March