secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

We kunnen eindelijk weer handballen!

In deze corona tijd willen wij jullie laten weten dat wij begrijpen dat jullie het handballen erg missen, daarom zijn we voor jullie aan de slag gegaan:

Over 2 weken (zaterdag 4 juli) gaan wij namelijk op een buitenlocatie weer voor jullie trainingen verzorgen, dit zullen minimaal 4 trainingen zijn, mogelijk dat we dit uitbreiden naar 6 trainingen waarbij de laatste training op zaterdag 8 augustus is. Of we uitbreiden ligt eraan of we voldoende aanmeldingen hebben.

De trainingen zullen 2 uur duren van 09:30 tot 11:30, zoals jullie dat al van ons gewend zijn, je moet zelf je bal en bidon meenemen. Verder zijn alle corona reglementen van kracht, ouders dienen afstand te bewaren van elkaar EN van het trainingsveld, er kan niet gedoucht worden en de kantine’s zijn gesloten. De HSU zorgt voor een corona-verantwoordelijke (zie het protocol).

Wij zijn bezig om goede buitenlocaties te vinden, wij hebben al overeenstemming met Celeritas uit Bunnik en ook HV Leidsche Rijn is aan het kijken of er mogelijkheden zijn. Mocht er bij jullie op de club de komende zaterdagen een buitenveld beschikbaar zijn dan horen wij het graag, dit kan je dan mailen naar secretaris@hs-utrecht.nl. Door gebruik te maken van verschillende locaties willen we vast een begin maken met de roadshow die ook na de zomervakantie weer van start gaat.

Omdat nog niet exact vast staat op welke datum we waar trainen laten we de komende weken weten op welke locatie de trainingen worden gegeven, wij hopen jullie allen dan weer te zien.

Kom je naar de training? Laat dan via de mail weten welke data je komt trainen! ook dit graag mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl

Tue, 23 June