secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

Het nieuwe seizoen van de HSU staat voor de deur! Dit jaar hebben we een aantal kleine aanpassingen gedaan welke jou als talent verder kunnen helpen.

De communicatie voor trainingstijden, toernooien en clinics zal vanaf dit seizoen via Facebook en onze website (www.hs-Utrecht.nl) verlopen. Zorg dus dat je de Facebook pagina liked en de website onder je favorieten zet.

De HSU begint dit jaar op 1 september met het geven van clinics bij diverse verenigingen in de provincie, zo zijn er reeds afspraken gemaakt met HV Leidsche Rijn, SDS’99 en ASC. Wilt u ook dat de HSU naar de club komt deze zomer voor een clinic? Neem dan contact op via secretaris@hs-utrecht.nl

Vanaf 1 oktober beginnen de inlooptrainingen voor de D-C-B-Jeugd, dit zullen 3 trainingen zijn waarna je kan beslissen of je de HSU wat voor jou vindt en je lid wilt worden. Meer hierover zullen we in september op Facebook en op de website plaatsen. De HSU biedt dit jaar wederom 30 trainingen aan waarbij we dit jaar ook op 4 januari het eerste HSU toernooi gaan organiseren.

De contributie voor komend seizoen is €229,50 Aanmelding kan dit jaar enkel via de website. Bij aanmelding dient de betaling voor 1 november 2019 bij de HSU bijgeschreven te zijn.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

Handbal clinic Yvette Broch groot succes

Zaterdag 21 september traden 45 enthousiaste C- en D-jeugd spelers aan in de The Dome in Houten voor een handbal clinic onder leiding van Yvette Broch.

Yvette Broch, een van de beste cirkelspelers van oranjeen onlangs nog te zien in Expeditie Robinson, gaf zaterdag een leuke en leerzame clinic. Zo'n 45 zeer fanatieke en enthousiaste deelnemers van de C- en D- jeugd van diverse verenigingen hadden zich voor deze clinic ingeschreven. Tijdens de clinic werden na een goede warming-up, enkele basis technieken getraind onder begeleiding van Yvette, Jeroen en Bradley.

Na de clinic was er nog ruimte voor vragen aan Yvette en werd clinic afgerond met een foto- en handtekeningssessie.

De foto's van de clinic en de fotosessie onder onderstaande link terug te vinden.

Foto Album Handbal Clinic Yvette Broch

Handbal clinic Yvette Broch 21 september

De HS-Utrecht organiseert 21 september een clinic onder leiding van Yvette Broch voor C en D-jeugd.

Aanmelden kan via voorzitter@hs-Utrecht.nl. Betaling zal, na aanmelding en bevestiging, bij binnenkomst in sporthal The Dome plaatsvinden.Zonder aanmelding is deelname helaas uitgesloten.

Opgeven kan tot en met 17 september.