secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 03-10-2020 om 09:30. De trainingen duren 2 uur dus om 11:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

BELANGRIJK!!: Tot nader order geen trainingen!

Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 (Corona) virus annuleren wij tot nader order alle trainingen. Wij volgen continue de ontwikkelingen en mededelingen van de overheid, GGD en RIVM. De maatregelen zijn vooral gericht op het beperken van mobiliteit en het verspreidingsrisico. Waar nodig passen wij de maatregelen aan. Het uitgangspunt hierbij is dat wij de adviezen en maatregelen van de overheid, GGD en RIVM volgen. Wij verwachten dat de maatregelen de komende tijden aangescherpt zullen worden door de overheid.

Wij zullen tijdig informeren wanneer de trainingen weer aan zullen vangen.

Lees meer ....

Uitnodiging Top Handbal Stage Frankrijk 2020

Uitnodiging Top Handbal Stage 2020.pdf

Lees meer ....

Trainingen december en januari + HS-Toernooi

Beste leden en ouders/verzorgers,

In de onderstaand link treft u de trainingstijden voor december 2019 en januari 2020.

Tevens moeten wij helaas meedelen dat het toernooi 4 januari geen doorgang kan vinden, het is de HSU niet gelukt om in de juiste leeftijdscategorieën de juiste tegenstanders te vinden binnen de andere handbalscholen. 4 januari zal er dus een gewone training plaatsvinden zoals je van ons gewend bent.

Trainingstijden december 2019 en januari 2020

Lees meer ....

HS-Utrecht na inlooptrainingen nu echt van start!

Beste talenten, na 3 uitstekende inloop trainingen gaan we zaterdag echt beginnen. We beginnen om 09:30 met alle kinderen, hierbij wordt de groep op leeftijd verdeeld over de twee helften. De training zal maximaal 2 uur duren dus rond 11:30 zijn jullie ongeveer klaar.

Zorg dat je een rood shirt aan hebt, je bal bij je hebt en een bidon of flesje drinken.

We zien jullie zaterdag!

Lees meer ....

De inlooptrainingen gaan van start.

A.s. zaterdag 05 oktober start de HS-Utrecht met de 1ste van 3 inlooptrainingen (5, 12 en 19 oktober). Tijdens deze inlooptrainingen kan je ervaren hoe er training gegeven wordt bij de HSU en wat je kan verwachten, de training is voor de D, C en B-jeugd.

Wanneer je na deze 3 trainingen besluit om lid te worden dan kan je jezelf aanmelden via de website (www.hs-utrecht.nl). Je ontvangt dan een bevestiging waarin alle informatie staat die je nodig hebt.

Komend seizoen communiceren wij via de website en de onderliggende socials zoals Facebook en Instagram, houd deze dus goed in de gaten.

Hierbij de gegevens voor de inlooptrainingen:

Aanvang 5 oktober: 09:30 omgekleed in de zaal (The Dome, Houten)

Zelf meenemen:

  • Bidon
  • Handbal
  • Rood shirt om in te trainen (deze zijn ook met HSU logo te koop, á €15,- per stuk)

Tot zaterdag!

Leeftijdscategorieën

LEEFTIJDSINDELING SEIZOEN 2019 – 2020

Geboortejaar: De Peildatum is 31 december van het lopende verbondsjaar.

2008-2007

11-12

D- jeugd

2006-2005

13-14

C- jeugd

2004-2003

15-16

B- jeugd


Lees meer ....