secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 03-10-2020 om 09:30. De trainingen duren 2 uur dus om 11:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

OPROEP!

De HS-Utrecht is een handbalschool in ontwikkeling, we zetten (kleine) stappen in de goede richting maar zijn er nog niet. Om de laatste stappen te zetten zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. We zoeken nog een vrijwilliger die onze socials wil beheren en die actief, als een echte influencer, hier gebruik van wil maken, foto’s, filmpjes van de trainingen en nieuwsberichten. We zijn er zeer naar op zoek!

Ook zoeken we een communicatie vrijwilliger, iemand die tijdig de juiste informatie deelt, die zorgt dat de mails/brieven de juiste inhoud en indeling hebben en goed kan samenwerken met onze penningmeester en aanstaande influencer. Dit om te zorgen dat onze leden de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ook hier ben je meer dan welkom!

Lees meer ....

HS-Utrecht gaat weer van start

HSU 2020-2021.pdf

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

Lees meer in deze bijlage

Lees meer ....

Versterking team HS-Utrecht

Goed nieuws!

Dit seizoen komt David den Hartog ons team versterken. David is voormalig handballer en momenteel actief als trainer bij de jeugd van Celeritas uit Bunnik.

Wij zijn zeer blij met zijn komst en wensen hem veel plezier bij HS-Utrecht.

Lees meer ....

Locaties hervatten trainingen na 1 juli


Datum en tijd

LocatieVereniging

zat 18 juli 09:30-11:30

Tolhuislaan 3C, 3981 HP, Bunnik

aanmelden: via secretaris@hs-utrecht.nl

zat 25 juli 09:30-11:30

Tolhuislaan 3C, 3981 HP, Bunnik

aanmelden: via secretaris@hs-utrecht.nl


Lees meer ....

We kunnen eindelijk weer handballen!

Hallo handballers en ouders van handballers,

Vanuit de overheid mogen we gelukkig weer gaan handballen! Hiervoor heeft het NHV het “Handbalspecifiek Protocol” opgesteld, dit kan je vinden onder deze link: https://www.handbal.nl/blog/2020/05/29/update-handbalspecifiek-protocol/

In deze corona tijd willen wij jullie laten weten dat wij begrijpen dat jullie het handballen erg missen, daarom zijn we voor jullie aan de slag gegaan:

Over 2 weken (zaterdag 4 juli) gaan wij namelijk op een buitenlocatie weer voor jullie trainingen verzorgen, dit zullen minimaal 4 trainingen zijn, mogelijk dat we dit uitbreiden naar 6 trainingen waarbij de laatste training op zaterdag 8 augustus is. Of we uitbreiden ligt eraan of we voldoende aanmeldingen hebben.

Lees meer ....