secretaris@hs-utrecht.nl

hs-utrecht
handbalschool

  Kruisboog 32, 3994 AE Houten

Welkom op HS-Utrecht.nl

We zijn hard bezig geweest om voor komend seizoen alles in orde te maken, de trainers hebben een dag hard gewerkt om gezamenlijk jullie jaarplan op te stellen! Dit jaarplan zorgt er straks voor dat jullie weer 30 trainingen de beste oefenstof krijgen.

We zijn dit jaar gegroeid aan de trainerskant, David den Hartog (Celeritas) komt ons dit seizoen versterken. Daarnaast blijven de vaste gezichten van afgelopen jaar ook nog betrokken bij de HS-Utrecht. Ook dit jaar zullen Pepijn Teeuwissen (Houten), Debby Jacobs en Michele Kools (beide SDS’99) aansluiten bij de trainingen. Ook op basis van hun kwaliteiten gaan ze op de achtergrond diverse zaken oppakken. Onze Technisch Manager, Jeroen de Groot (HS-Utrecht), zal ook komend seizoen een groot deel van de trainingen verzorgen en daarnaast onze trainers begeleiden.

Ook dit jaar doet de HS-Utrecht weer een roadshow! Afgelopen seizoen is dit zeer goed bevallen en wij vinden het alleen maar mooi als we onze kennis en ons enthousiasme kunnen overbrengen op clubs en handballers. Heeft u interesse in een clinic op uw club? Neem dan contact op met Jeroen de Groot, u kunt hiervoor mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl.

Nu nog een aantal belangrijke data en cijfers:

1. De trainingen starten zaterdag 03-10-2020 om 09:30. De trainingen duren 2 uur dus om 11:30 ben je klaar.

2.De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

3. De contributie bedraagt dit jaar €229,50

Laat je weten of je komt? Mail even naar secretaris@hs-utrecht.nl, vind je het leuk? Meld je dan aan! (aanmelden kan alleen via de website). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

IBAN-nr.: NL 17 RABO 0123 9556 61
t.n.v. Stichting NHV-HS Centraal Nederland

We kunnen eindelijk weer handballen!

In deze corona tijd willen wij jullie laten weten dat wij begrijpen dat jullie het handballen erg missen, daarom zijn we voor jullie aan de slag gegaan:

Over 2 weken (zaterdag 4 juli) gaan wij namelijk op een buitenlocatie weer voor jullie trainingen verzorgen, dit zullen minimaal 4 trainingen zijn, mogelijk dat we dit uitbreiden naar 6 trainingen waarbij de laatste training op zaterdag 8 augustus is. Of we uitbreiden ligt eraan of we voldoende aanmeldingen hebben.

De trainingen zullen 2 uur duren van 09:30 tot 11:30, zoals jullie dat al van ons gewend zijn, je moet zelf je bal en bidon meenemen. Verder zijn alle corona reglementen van kracht, ouders dienen afstand te bewaren van elkaar EN van het trainingsveld, er kan niet gedoucht worden en de kantine’s zijn gesloten. De HSU zorgt voor een corona-verantwoordelijke (zie het protocol).

Wij zijn bezig om goede buitenlocaties te vinden, wij hebben al overeenstemming met Celeritas uit Bunnik en ook HV Leidsche Rijn is aan het kijken of er mogelijkheden zijn. Mocht er bij jullie op de club de komende zaterdagen een buitenveld beschikbaar zijn dan horen wij het graag, dit kan je dan mailen naar secretaris@hs-utrecht.nl. Door gebruik te maken van verschillende locaties willen we vast een begin maken met de roadshow die ook na de zomervakantie weer van start gaat.

Omdat nog niet exact vast staat op welke datum we waar trainen laten we de komende weken weten op welke locatie de trainingen worden gegeven, wij hopen jullie allen dan weer te zien.

Kom je naar de training? Laat dan via de mail weten welke data je komt trainen! ook dit graag mailen aan secretaris@hs-utrecht.nl